Låt oss installera era nya laddboxar på uppfarten!

Vi erbjuder laddstolpar och boxar för din elbil från flera kända varumärken. Perfekt att montera samtidigt som ni installerar solcellspaneler.

  • Säker installation
  • Nöjda kunder
  • Verkar i Göteborgsområdet

Genom att anlita Solcellskompaniet får du mer än bara en tjänst – du får en partner som alltid finns där i framtiden.

Kontakta oss för offert

Vi erbjuder laddstolpar och boxar för din elbil. Perfekt att montera samtidigt som ni planerar solceller. En elbil i framtiden kan kanske vara aktuellt och nu är det extra förmånligt då du får tillbaka 50% av investeringen direkt av staten.

Svenska Garo är en laddbox med högkvalitet och med en bra och tålig design.

Trådad lastbalansering ingår i installationen av Garo laddbox Design och möjliggör att du kan ladda maximalt utan att husets huvudsäkringar går. Lastbalanseringen håller koll på husets totala elförbrukning och anpassar kontinuerligt mängden el som kan användas till att ladda din elbil. Smidig app uppkopplad via 4G i 24 månader ingår.

Garo laddbox
Zaptec laddbox

Oavsett vad du kör eller vart du ska är Zaptec Go det bästa sättet att ladda inför din resa. Med ledande nordisk grön teknik och prisvinnande design har vi har skapat en av världens minsta 22 kW-laddare som är lika smart på insidan som enkel och snygg på utsidan.

Zaptec Go passar alla bilar, både elbil och hybrid, och anpassas efter ditt hem. Varje dag är ett äventyr. Ladda för äventyret med Zaptec.

Det smartaste sättet att kontrollera din energi, vilket gör att du kan ladda till lägsta kostnad med maximalt utbyte. DEFA Power har en intuitiv display och en integrerad laddkabel på 6 meter som förenklar din dagliga användning och ger dig full kontroll över din laddning.

DEFA Power optimerar tillgänglig kraft, och med PowerSmart kan du undvika toppperioder och ladda när strömmen är som dyrast.

Defa power laddbox
Easee laddbox

Easee elbilsladdare är gjord för att ge dig minsta möjliga huvudbry. Den passar för alla bilar, för alla laddningsändamål och är fullspäckad med teknik.

Du väljer själv om du vill fördjupa dig i tekniken eller bara ladda bilen utan något extra lull-lull. Hur som helst kan du lita på att det fungerar.

Easee kommer att ge dig bästa möjliga upplevelse, utan att kompromissa med vare sig pris, kvalitet eller funktionalitet. För en smart bil förtjänar en smart laddare.