Låt oss installera era nya solceller!

Vi på Solcellskompaniet säljer solpaneler från välkända varumärken. Våra solceller har fabriksgaranti på 12-30 år och effektgaranti på samma.

  • Säker installation
  • Nöjda kunder
  • Verkar i Göteborgsområdet
  • Fabriksgaranti på 12-30 år
  • Effektgaranti på 12-30 år

Genom att anlita Solcellskompaniet får du mer än bara en tjänst – du får en partner som alltid finns där i framtiden.

Kontakta oss för offert

Svarta solceller

Vi på Solcellskompaniet säljer solcellsanläggningar med kvalitet och bra garantier som skänker dig som kund en extra trygghet.
Vill man dessutom att vi kommer ut en gång om året och tittar till anläggningen så kan man teckna ett serviceavtal med oss. Fråga oss gärna så berättar vi mer.

Vi erbjuder en helhetslösning som börjar med att vi kostnadsfritt kommer hem till er och tittar på förutsättningarna för just ert tak. Om ni accepterar vår offert så tar vi hand om allt från start till mål. Ni som kund får en nyckelfärdig anläggning som ni kan njuta av i över 30 år framöver.

Hos oss på Solcellskompaniet får du högeffektiva paneler som är anpassade för vårt klimat och som producerar el även när det är lite molnigt, det är inte solen utan ljuset som solcellspanelerna tar tillvara på. När elpriserna stiger påverkas du inte lika mycket, tack vare att du använder din egen rena el i första hand.

Vad kostar solceller?
Vilka bidrag kan man få?

Vad en solcellsanläggning från Solcellskompaniet kostar kan naturligtvis variera beroende på vilken typ av solcellspanel man väljer. Finns många olika parametrar att räkna med, såsom märke och effekt samt garantier med mera.

Vi kommer alltid ut och räknar på just dina förutsättningar men om man drar ett snitt på vad en solcellsanläggning kan kosta för en normalstor villa hamnar man någonstans mellan 120 000 – 175 000kr. Sedan beror det naturligtvis på hur just ditt tak ser ut och vilka förutsättningar som finns för att uppnå bästa möjliga effektivitet för solcellspanelerna på ditt hus. Vi hjälper dig från start till mål och erbjuder en service utöver det vanliga.

Gröna teknikbidraget ger upp till 50 000:- i bidrag när du installerar en solcellsanläggning. 20% på hela anläggningens kostnad dras av direkt på fakturan från oss, vi sköter hela processen gällande allt pappersarbete. På Skatteverkets hemsida kan du läsa allt om det nya gröna rotavdraget.

Ladugård med solceller

Lönsamt med solceller? Absolut!

Förutom att det är en miljöinsats så är en investering i solceller även försvarbart ekonomiskt.

I regel är återbetalningstiden på solceller mellan 8-12 år beroende på förutsättningarna och de val du gör. I dagsläget har priserna på solcellspaneler sjunkit så pass mycket de senaste åren att det nu inte förväntas sjunka mer utan skillnaden kommer i framtiden vara mycket liten och en investering kommer medföra en avkastning på ca 10-12 % per år.

Väljer du att betala din anläggning direkt tjänar du på investeringen från dag 1 likaså om du väljer att lägga in investeringen i ditt bolån.

Solceller passar på i stort alla tak som finns. Rena takytor utan skugga riktade mot söder med en lutning runt 30 grader är optimalt. Men har du en sydvästlig eller sydostlig riktning går det lika bra att montera solceller, det man kan tappa är minimalt. Det betyder att en installation av solceller är lönsam även om de optimala förhållandena inte uppfylls.

I dessa områden finns vi