Denim 480W glas/glas

Vi installerar med superpanelen Sunpro 480W glas/glas

Sunpro 480W glas/glas är en avancerad solpanel som erbjuder toppmoderna egenskaper för solenergi. Panelen utnyttjar N-type TOPCon Bifacial-teknologi, vilket betyder att den har dubbelabsorberande celler som fångar ljus på både fram- och baksida. Den har en nominell effekt på 480 watt och levereras med svarta ramar för en estetisk finish som passar väl in i olika miljöer. Dessutom erbjuder Sunpro en imponerande produktgaranti på 30 år samt en effektgaranti där minst 87.4% av den ursprungliga effekten garanteras efter 30 år.

Fördelar att installera med Sunpro 480W glas/glas:

  • Hög effektivitet och prestanda: Tack vare N-type TOPCon Bifacial-teknologin kan dessa paneler producera mer energi genom att utnyttja solen från både framsida och baksida. Detta gör dem särskilt effektiva under olika ljusförhållanden.
  • Lång livslängd och hållbarhet: Glas/glas-konstruktionen erbjuder överlägsen hållbarhet jämfört med traditionella glas/foliesolpaneler. Det dubbla lagret av glas skyddar cellerna mot miljöpåverkan och bidrar till en längre livslängd.
  • Estetiskt tilltalande design: Med en helt svart design integreras dessa solpaneler smidigt på taket, vilket ger en mer estetiskt tilltalande look som kan vara viktig för bostäder och företagsfastigheter.
  • Robust garanti: Sunpro erbjuder en omfattande produktgaranti som sträcker sig upp till 30 år, samt en effektgaranti som säkerställer att panelerna presterar på minst 87.4% av deras ursprungliga kapacitet även efter 30 år.
  • Förbättrad skadetolerans: Glas/glas-panelerna är designade för att vara mer motståndskraftiga mot miljöskador som hagel och stormar, vilket är en kritisk faktor i många geografiska regioner.

Hej! Mitt namn är Jörgen och jag är expert på Sunpro 480W glas/glas hos Solcellskompaniet. Jag kan hjälpa dig med alla frågor du har, stora som små. Slå mig gärna en signal eller skicka ett mail.

Jörgen Sjögren
jorgen@solcellskompaniet.se
0700-48 46 20

Jörgen